FISHER LABS TEKNETICS GARRETT BOUNTY HUNTER BLISSTOOL LINDNER WHITES MD DETECTORS XP METAL DETECTORS

   ВТОРА УПОТРЕБА МЕТАЛДЕТЕКТОРИ

Снимка на продукта Име на артикул- Цена
Металотърсач Tesoro Silver Sabre II

Металотърсач Tesoro Silver Sabre II

Втора употреба Металотърсач Tesoro Silver Sabre II. В изправност. Запазен, в много-добро състояние. С оригинална концентрична търсеща сонда с размер 20 см. (8 инча). Металотърсача е с автоматичен грунд, т.е. пускаш и започваш работа (без да е нужно настройка на грунда). Захранването на металотърсача е с два броя 9V батерии.
360лв.

Купи СЕГА

Металотърсач Tesoro Silver Sabre mMax

Металотърсач Tesoro Silver Sabre mMax

Втора употреба Металотърсач Tesoro Silver Sabre mMax. В изправност. Запазен, в много-добро състояние. С оригинална концентрична търсеща сонда с размер 20 см. (8 инча). Изключително лек и удобен апарат с много-добра дискриминация. Захранването на металотърсача е с една 9V батерия, която му осигорява около 20 часа работа.
360лв.

Купи СЕГА

Металотърсач PULSE STAR II

Металотърсач PULSE STAR II

Втора употреба Металотърсач PULSE STAR II . Металотърсача е в изправност и работи много-добре. PULSE STAR II е пулсиндукторен металотърсач с аналогова дискриминация. Апарата е оригинален, единствено е сменена батерията (заводски е вградена вътре в кутията) и са му сменени буксите на кутията и на рамката. Окомплектован е с 1 брой рамка 1х1 метра. В металотърсача е вградено зарядно устройство което зарежда вграденият акумулатор (12V, 1200mAh). Рамката 1х1...
1,000лв.

Купи СЕГА