FISHER LABS TEKNETICS GARRETT BOUNTY HUNTER BLISSTOOL LINDNER WHITES MD DETECTORS XP METAL DETECTORS

   Металотърсач DEUS v.2


2,800лв.  2,300лв.

  • Модел: DEUS v.2
  • Бруто тегло: 3кг.
  • Произведено от: XP metal detectors
Добави към кошницата:


XP поставиха началото на технологичен пробив и истинска иновация в дизайна на металотърсачите, като изобретиха първият безжичен метал детектор и първият напълно телескопичен S образен прът и го представиха в новият си модел DEUS v.2. Патентованата архитектура е базирана на три елемента: търсеща сонда, дистанционно управление и слушалки, като всеки един е уникален сам по себе си и може работи с другите самостоятелно, без кабел и чрез цифрова аудио връзка. DEUS v.2 е мощен, бърз, прецизен, лек и компактен, като всичко това е постигнато с помощта на последните технологии в областта на металдетектинга. Търсещата сонда е основен компонент в обработката на сигналите, за която вече не е необходимо да е свързана с кабел, а е дигитална и анализира директно сигнала при източника от миниатюрна цифрова верига, която значително увеличава качеството на приемането на сигнала. Тази верига, вече е интегрирана в сондата на металотърсача и обработва информацията като я изпраща към слушалките и дистанционното управление чрез радио връзка. Може да изключите дистанционното и DEUS ще продължи да работи. Дори само слушалките могат да управляват и работят с металотърсача, позволявайки Ви да търсите дори с най-портативната конфигурация (само 875g). При отсъствие на дистанционното управление, слушалките Ви позволяват да променяте основните настройки на детектора: Чувствителност, Дискриминация, Земен баланс, Честоти (4 kHz, 8 kHz, 12 kHz, 18 kHz), Многотоналност и други програми преди това създадени с дистанционното управление.

Новият патентован прът може да се прибере мигновено и е много по-лесен за употреба от монолитен път с дръжка. Удобството е следствие от специално проектирана гумена дръжка с подобрен работен ъгъл и по-ергономична.

Стандарт
4 честоти: 4kHz, 8kHz, 12kHz и 18kHz (работещи по отделно)
Настройка на мощност и време за възстановяване на сигнала (2 или 3 пъти по-бързо/по-бавно Gold Maxx Power)
Аудио реакция, ниво на желязото, много тонален, Notch, дискриминация и други
Много допълнителни функции (Експерт)
Земен баланс: Tracking, Pumping, Manual, Beach
Режими на работа с и без движение
Увеличен дискриминационен обсег, още по-голяма прецизност при желязо
Фабрични програми (9 програми за бърз старт) и памет за собствени програми

Спецификация
Безжична цифрова връзка, многоканална автоматична (36 канала)
Супер олекотен: 975 г. всичко - 875g без дистанционното (поставено на кръста)
Дистанционно джобен формат (възможност да се постави на кръста), поддържа се от неодимиов магнит, графичен дисплей и графичен дисплей с ниска консумация, и интуитивен интерфейс.
22см импрегнирана от въглеродни влакна 2D сонда, олекотена и водоустойчива с протектор.
Безжични слушалки (с транспортна опаковка),олекотени и сгъваеми, със собствени настройки и екран.
USB стандартен протокол за зареждане и изтегляне на нов софтуер/ъпдейти
 от сайта на XP
 Литиеви батерии, много компактни (7г).
 Живот на батерията в сондата : 10 часа (в зависимост от мощност и честота)
 Живот на батерията в дистанционното и слушалките: 20 часа
 Бързо и интелигентно зарядно : Зарежда едновременно и трите елемента
 (Дистанционно, сонда и слушалки за 90 минути)

Спецификация на слушалките
Дистанционни слушалки със собствено управление и екран.
Леки и сгъваеми (слушалка се премахва и подменя лесно)
Може сама да контролира детектора
Може да настройва всички настройки на детектора:
Чувствителност, Дискриминация, Земен Баланс, Честота (4, 8, 12, 18kHz),
Много тоналност, Сила на звука и т.н.
Фабрични програми
Литиеви батерии и зарядно в комплекта
ABS транспортна чанта
Допълнителна информация:

Френският производител на метал детектори XP създаде върховия модел Deus. Той е разработен така, че умело да използва най-доброто от Goldmaxx и Gmaxx моделите. Наред с това DEUS е много по бърз. Метал детекторът се състои от три основни компонента - сонда, дистанционно управление и слушалки. Всеки един от тези компоненти обменя данни чрез безжична връзка. Възползвайки се от най-новите и най-модерните технологии Деус е много лек, компактен метал детектор, без аналози в света. Безжичната връзка позволява да се избягва затихване на сигнала и смущения, което е характерно за традиционните детектори на кабел, при това ви дава повече свобода при работа поради по-малко си тегло (само 875 грама). В допълнение към това чрез слушалките може да се контролират всички основни настройки на работа: чувствителност, дискриминация, баланс - земя, честоти (4 kHz, 8 kHz, 12 kHz, 18 kHz), гласови тонове и др. Графичният дисплей е напълно видим, дори и към слънцето. Можете да промените настройките, както и чрез USB порт може да се свърже към компютър и да се обнови от Интернет.
Метал детекторът отговаря на Вашите нужди като дори начинаещите могат да започнат работа с него, ползвайки една от 9 те фабрични програми.
DEUS v.2 е не само богатството на иновации, но също така е много лек и ергономичен металотърсач. В какво се състои богатството на иновации при DEUS - преди всичко в революция на дизайна, поради използване на технологии неизползвани до сега от другите фирми производители или използвани отчасти, всички модели на ХР събрани в един детектор, плюс още 2 честоти 8 kHz и 12 kHz в изцяло безжичен детектор. Това прави DEUS не само иновационен модел, но и основоположник на ново поколение детектори, които малко или много ще изменят представите за модерен метал детектор.

ПРЕДИМСТВАТА ДА КУПИТЕ ОТ НАС

Сигурност

Не трябва да имате притеснение да пазарувате от нас виртуално – през интернет, защото: [повече...]
Доставка

Най-често струва само около 5 лева и се извършва в срок до 4 работни дни до всеки град в България. [повече...]
Гаранция

Ние Ви предлагаме професионална гаранционна и извънгаранционна поддръжка и сервиз. [повече...]Можете да поръчате този продукт веднага на телефон: +359 878 548 849