FISHER LABS TEKNETICS GARRETT BOUNTY HUNTER BLISSTOOL LINDNER WHITES MD DETECTORS XP METAL DETECTORS

   Металотърсач Prizm IV


710лв.  670лв.

  • Модел: Prizm IV
  • Бруто тегло: 2.5кг.
  • Произведено от: WHITES
Добави към кошницата:


White's Prizm IV е съвременен детектор максимално опростен за работа и същевременно притежаващ качествата на много от по скъпите и по-сложни за работа метал детектори. Индентификацията на намерените метални предмети се отбелязва чрез 8 сегмента на дисплея. Металотърсача дублира откриването на металите със звуков сигнал, (има 3 различни звукови сигнала). На дисплея има секция показваща дълбочината на намереният метален предмет. За удобство на работещият с металотърсача на дисплея има индикатор за състоянието на батериите. Прибора е снабден с удобно регулиране на чувствителността.

Характеристики:
- Автоматичен грунд баланс.
- 5 степенна дискриминация на отхвърляне на нежеланите обекти
- 3 - тонална идентификация за вида на метала
- PinPoint режим за точно локализиране на обекта
- Водонепроницаема сонда с размер 22.85 см., стандартната за моделите PRIZM, лека и монго подходяща за уродени и леки почви. Екраниран, здрав кабел. 
- Изход за слушалки;
- Телескопична щанга
- Тегло 1.5кг;
- Захранване 2х9V батерии;

White's Prizm IV има система Smart Notch чрез която могат да бъдат отхвърляни нежелани обекти - например, фолио, капачки, пирони и др.
Моделът осигурява максимално удобство на работа. Ниско тегло, автоматичен грунд и микропроцесорна обработка на сигнала, което свежда до минимум грешките при търсене. Удобен е за търсене на бърз и бавен ход в тесни и неравни местности, както и в замърсени обекти и е подходящо допълнение към апарати за дълбочинно търсене. Отличната му дискриминация, позволява точното определяне на целите.

ПРЕДИМСТВАТА ДА КУПИТЕ ОТ НАС

Сигурност

Не трябва да имате притеснение да пазарувате от нас виртуално – през интернет, защото: [повече...]
Доставка

Най-често струва само около 5 лева и се извършва в срок до 4 работни дни до всеки град в България. [повече...]
Гаранция

Ние Ви предлагаме професионална гаранционна и извънгаранционна поддръжка и сервиз. [повече...]Можете да поръчате този продукт веднага на телефон: +359 878 548 849