FISHER LABS TEKNETICS GARRETT BOUNTY HUNTER BLISSTOOL LINDNER WHITES MD DETECTORS XP METAL DETECTORS

   Металотърсач Coinmaster PRO


700лв.  680лв.

  • Модел: Coinmaster PRO
  • Бруто тегло: 2.5кг.
  • Произведено от: WHITES
Добави към кошницата:


Новият модел на White's Coinmaster PRO замества бързо наложилия се Prizm IV, като новостите не само по цвета на апарата. Новият Coinmaster PRO има по-бърз софтуер и някой добавки във връзка с по-надеждната дискриминация в по-тежки почви. Coinmaster PRO е съвременен детектор максимално опростен за работа и същевременно притежаващ качествата на много от по-скъпите и по-сложни за работа метал детектори. Индентификацията на намерените метални предмети се отбелязва чрез 8 сегмента на дисплея. Металотърсача дублира откриването на металите със звуков сигнал, (има 3 различни звукови сигнала). На дисплея има секция показваща дълбочината на намереният метален предмет. За удобство на работещият с металотърсача на дисплея има индикатор за състоянието на батериите. Прибора е снабден с удобно регулиране на чувствителността.

- Автоматичен грунд баланс.
- 5 степенна дискриминация на отхвърляне на нежеланите обекти
- 3 - тонална идентификация за вида на метала
- PinPoint режим за точно локализиране на обекта
- Водонепроницаема сонда с размер 22.85 см.;
- Изход за слушалки;
- Телескопична щанга
- Тегло 1.5кг;
- Захранване 2х9V батерии;

Coinmaster PRO има система Smart Notch чрез която могат да бъдат отхвърляни нежелани обекти - например, фолио, капачки, пирони и др. Моделът осигурява максимално удобство на работа. Ниско тегло, автоматичен грунд и микропроцесорна обработка на сигнала, което свежда до минимум грешките при търсене. Удобен е за търсене на бърз и бавен ход в тесни и неравни местности, както и в замърсени обекти и е подходящо допълнение към апарати за дълбочинно търсене. Отличната му дискриминация, позволява точното определяне на целите.

ПРЕДИМСТВАТА ДА КУПИТЕ ОТ НАС

Сигурност

Не трябва да имате притеснение да пазарувате от нас виртуално – през интернет, защото: [повече...]
Доставка

Най-често струва само около 5 лева и се извършва в срок до 4 работни дни до всеки град в България. [повече...]
Гаранция

Ние Ви предлагаме професионална гаранционна и извънгаранционна поддръжка и сервиз. [повече...]Можете да поръчате този продукт веднага на телефон: +359 878 548 849