FISHER LABS TEKNETICS GARRETT BOUNTY HUNTER BLISSTOOL LINDNER WHITES MD DETECTORS XP METAL DETECTORS

   Металотърсач Garrett AT Pro


1,450лв.  1,160лв.

  • Модел: Garrett AT Pro
  • Бруто тегло: 2.5кг.
  • Произведено от: GARRETT
Добави към кошницата:


Металотърсач Garrett AT Pro ™ това е не само нов модел, но и нов тип металотърсач. С този метал детектор може да търсите черни и цветни метали (включително и злато) под вода ( до 3 метра под водата ) и на сушата (на дълбочина до 100 см.). Високата честота на работа на металотърсача ( 15 kHz ) му дава възможност да открива малки метални предмети, както и малки парченца самородно злато. Апарата е комплектован и със специално разработената от Garrett двойно DD търсеща сонда с размери 22х28 см., която прави металотърсача устойчив на работа в трудни почви (почви с висока минерализация, както и глинести и осолени почви). Металотърсач Garrett AT Pro ™ е с подобрени параметри, и е предназначен специално за работа в трудни почви и условия. В AT Pro е приета изключителната технология на Garrett, за определяне ID (цифрова стойност на всеки засечен метал от 0 до 99) на засечените обекти, както и патентовани функции за дискриминация. Двете скали на дисплея ви дават възможност да виждате едновременно настройката на дискриминацията (по-ниска скала), както и вида на засеченият метал (горната скала). В допълнение на това е и цифровата индетификация на засеченият метал (двуцифрено число в средата на дисплея target ID), което Ви дава най-точна иформация за вида на засеченият метал. Характерното за металотърсач Garrett AT Pro ™ е че независимо на какъв звуков режим на работа е настроен, винаги имате информация на дисплея за вида на засеченият метал. При модела AT Pro, Garrett за първи път използва технология за подробна дискриминация на желязото (40 сегмента), което Ви дава възможност да отделите интересни железни предмети от железни боклуци. Също така може да включите ако желаете и функцията за В допълнение на всичко това, AT Pro може да бъде използван в два режима - стандартен (STD) и професионален (PRO) режим.
Основни функции на Garrett AT Pro ™
• Pro Audio Mode™:
Пропорционален Аудио и Тоне функция, които позволяват на търсача да чуе различен по тон и сила звук в зависимост от това на каква дълбочина е метала.
• High-Res Iron Discrimination™: Използвайте тази функция за да зададете финна дискриминазия на желязото (от 0 до 40 нива) за да отделите интересни железни предмети от железни боклуци.
• Digital Target ID: от 0 до 99 скалата на Target ID предлага повишена способност да се направи разграничение проводимост на една цел, от друга.
• Iron Audio™: Позволява на търсача да чуе различни тонове и полутонове на дискриминираното желязо.
• Fast Recovery Speed: Бързо възстановяване на сигнала след претоварване, което позволява на металотърсача да засича метали в замърсени участъци.
• All Terrain Versatility: Влагозащитен контролен панел, предназначен за работа в прашна, влажна или мокра околна среда, металотърсачът може да бъде потопен във водъ до 3 метра дълбочина.
• 15 kHz frequency: Честота на работа на металотърсача, която го прави по-добър при откриване на малки метални предмети, самородно злато и бижута.
• Ground Balance: Автоматично и ръчно регулиране на земният баланс за по-добра работа на металотърсача и за постигане на по-големи дълбочини.
• Graphic Target Analyzer™ (GTA): идентифицира проводимостта на засеченият метал.
• Continuous Coin Depth Indicator: Индикатор за дълбочината на засечените монети, който показва непрекъснато дълбочината.
• Battery Condition Indicator: Индикатор за състоянието на батерията, който показва непрекъснато нивото на ток в батерията.
• Search Modes: Режими на търсене - 6 на брой + електронен Пинпойнтинг
      • Може да избирате между: Custom, Zero или Coins в Standard Mode режим или в  Professional Mode режим.
      • Pinpoint

Спецификации:
  Target ID за вида на метала        12 (сегмента)
  Дискриминация на желязото      40 (сегмента)
  Дискриминация                               ДА
  Режими на работа                          6 (3 в Standard режим и 3 в Pro режим)
  Чувствителност                             8 (сегмента)
  Pinpointing                                       ДА
  Честота на работа                        15 kHz
  Звукова дискриминация               3 звука
  Търсеща сонда                               22 x 28 см. DD PROformance
  Дължина                                           1.06 m - 1.29 m (42" to 51")
  Тегло                                                 1.4 кг. (3.03 lbs.)
  Батерии                                            4 AA (включени в комплекта)
  Гаранция                                          2 Години, Limited Parts/Labor

ПРЕДИМСТВАТА ДА КУПИТЕ ОТ НАС

Сигурност

Не трябва да имате притеснение да пазарувате от нас виртуално – през интернет, защото: [повече...]
Доставка

Най-често струва само около 5 лева и се извършва в срок до 4 работни дни до всеки град в България. [повече...]
Гаранция

Ние Ви предлагаме професионална гаранционна и извънгаранционна поддръжка и сервиз. [повече...]Можете да поръчате този продукт веднага на телефон: +359 878 548 849