FISHER LABS TEKNETICS GARRETT BOUNTY HUNTER BLISSTOOL LINDNER WHITES MD DETECTORS XP METAL DETECTORS

   ASCE Активен неутрализатор на статични заряди


2,500лв.

  • Модел: ASCE v.1
  • Бруто тегло: 5кг.
  • Произведено от: LZ lab
Добави към кошницата:


Уредът ASCE е Активен Неутрализатор на Статични Заряди (АНСЗ) е уникален прибор създаден след дългогодишни теоретически и практически изследвания на влиянието на така наречените статични заряди, оказващи влияние при използването на дистанционни методи за откриване и локализиране на различни подземни обекти. Основната задача, е елиминирането на фантомните сигнали получавани при засичане на метални обекти с LONG RANGE локатори от типа OMNITRON, ELECTROSKOPES, LECTRA SEARCH, VECTOR TREK’S, CACHEFINDER, MERLIN MAGNETIC INDUCTION LOCATOR, SDC LONG-RANGE LOCATOR и други подобни.

Всички метали закопани в земята, се зареждат от енергията на околното пространство и създават енергийно поле около себе си. В резултат на тези енергийни полета пресечните точки на линиите на Хартман и Браун стават дистанционни активни точки, и в зависимост от методите и способите с които се търсят заровените обекти, се локализират различни енергийни образи от енергийното поле на обекта.

В резултат на това се получава изместване между истинското място на обекта и мястото което се засича с помощта на LONG RANGE локаторите.

Предназначението на уреда е да унищожи енергийното поле на обекта и тогава всички Дистанционни Енергийни Центрове (ДЕЦ) изчезват и остава трасето (сигнала) на истинския обект.

Инструкция за работа с Активен Елиминатор на Статични Заряди може да видите ТУК: pdf_baner_1.png

 

 

 

ПРЕДИМСТВАТА ДА КУПИТЕ ОТ НАС

Сигурност

Не трябва да имате притеснение да пазарувате от нас виртуално – през интернет, защото: [повече...]
Доставка

Най-често струва само около 5 лева и се извършва в срок до 4 работни дни до всеки град в България. [повече...]
Гаранция

Ние Ви предлагаме професионална гаранционна и извънгаранционна поддръжка и сервиз. [повече...]Можете да поръчате този продукт веднага на телефон: +359 878 548 849