FISHER LABS TEKNETICS GARRETT BOUNTY HUNTER BLISSTOOL LINDNER WHITES MD DETECTORS XP METAL DETECTORS

   Дълбочинен Металотърсач LZ Pulse HS


2,550лв.

  • Модел: LZ Pulse HS
  • Бруто тегло: 5кг.
  • Произведено от: LZ lab
Добави към кошницата:


Металотърсач LZ Pulse HS е дълбочинен професионален металдетектор. Използва се за откриване на дълбоко заровени метални предмети. Металотърсачът е съвременна разработка, от фирма LZ lab, базирана на принципа Pulse Induction. Основната разлика от другите импулсни металотърсачи е, че при LZ Pulse HS се излъчва дълъг и мощен полу-синусоидален импулс, както и диференциален метод на обработка на приетия сигнал. Това решение на фирма LZ lab, позволява да се засичат метални обекти от кована мед, бронз, сребро и други на голяма дълбочина, като същевременно се минимизира влиянието на почвата и позволява да бъдат игнорирани слабо проводящи метални обекти - изгнили консервени кутии, алуминиеви капачки от буркани, пирони, тънкостенни корозирали метали, които са основна пречка при работата с другите класически импулсни металотърсачи. Металотърсача е оптимизиран от гледна точка на управление и обслужване. Металотърсача е с вградена литиево йонна батерия, която му осигурява дълго часова непрекъсната работа.
Металотърсача LZ Pulse HS дава значително по-големи възможности за откриване на дълбоко заровени големи метални предмети от кована мед, бронз и сребро в сравнение с други класически импулсни металотърсачи, на терени с високо съдържание на минерализация на почвата, както и на терени замърсени с метални отпадъци от различни периоди. С металотърсача се работи лесно и бързо. В стандартната конфигурация е включена монолитна търсеща сонда с размер 0.75мx0.75м, адаптер за зареждане 220V – 24V 1 А, електронен блок с вградена литиево йонна батерия, калъф за електронният блок.

Металотърсач LZ Pulse HS е произведен в България с 1 година гаранция и извън гаранционна поддръжка.

Ръководство за металотърсач LZ Pulse HS на български език (виж тук  pdf_baner_1.png)

ИЗМЕРЕНИ РАЗСТОЯНИЯ НА ДЕТЕКЦИЯ НА НЯКОЙ ПРЕДМЕТИ:
1.    ТАВА (от кована мед) с диаметър 35 см ------------ 210 см.
2.    Котле (от кована мед) с диаметър 25 см ------------ 170см.
3.    Пепелник (от кована мед) с диаметър 15см. ------- 120см.Галерия
ПРЕДИМСТВАТА ДА КУПИТЕ ОТ НАС

Сигурност

Не трябва да имате притеснение да пазарувате от нас виртуално – през интернет, защото: [повече...]
Доставка

Най-често струва само около 5 лева и се извършва в срок до 4 работни дни до всеки град в България. [повече...]
Гаранция

Ние Ви предлагаме професионална гаранционна и извънгаранционна поддръжка и сервиз. [повече...]Можете да поръчате този продукт веднага на телефон: +359 878 548 849